Zo werkt het

KlasseTV Academie is een online tool waarmee leerkrachten in het basisonderwijs zich verder kunnen professionaliseren met behulp van diverse e-learnings.  

In 3 simpele stappen kun je aan de slag met een e-learning naar keuze:

  1. Bekijk het e-learning aanbod
  2. Spreekt de inhoud van een cursus je aan? Dan kun je deze kopen en gemakkelijk via iDeal afrekenen. Je maakt dan meteen een profiel aan, waarbinnen je met de e-learning aan de slag kan gaan.
  3. Daarna kan je direct aan de slag met de e-learning. Veel studieplezier!

Neem gerust de tijd om de cursus te doen. Je hoeft deze niet in één keer af te ronden en je kan op een ander moment weer inloggen op KlasseTV Academie om verder te gaan waar je gebleven was.

Wensenlijst 

Weet je nog niet zeker of je een cursus wilt aanschaffen? Of kan je niet kiezen? Dan kan je een e-learning ook altijd op je wensenlijst zetten en later beslissen.

Tijdsduur

In gemiddeld 4 uur tijd diep je een onderwerp uit. Dit kun je zelfstandig doen, maar ook samen met een collega of je hele team. Aan het einde van de e-learning kun je je resultaten delen met anderen die ook een account hebben binnen KlasseTV Academie.

Mijn Academie

In 'Mijn Academie' vind je jouw dashboard met de digitale cursussen die je aangeschaft hebt. Ook zie je hier eventuele nieuwsberichten of andere verzoeken van KlasseTV Academie. Onder de button 'Mijn materiaal' aan de linkerzijde vind je al jouw cursussen die je reeds hebt aangeschafd. Met een klik op de e-learning, kan je deze gemakkelijk vervolgen. Krijg je een berichtje van de organisatie of een collega? Dan vind je dit onder 'Communicatie'. Onder het kopje 'Profiel' vind je jouw persoonlijke informatie. Hier kun je ook de facturen van je aankopen vinden.